Esküvő, ahogy Önök megálmodták:

„Az ember önmagában képtelen arra, hogy maradandóvá tegye az élet szépségeit. Legalább két ember együttes érzése kell ahhoz, hogy a szép szép legyen, s az öröm öröm!” /Wass Albert/

Életük egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudja, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre vagy csak egyszerűen szeretik a magyar hagyományokat? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő Csárdáját! Tanyasi hangulatú lovas csárdánk tökéletesen megfelel a szabadtéri esküvők lebonyolításához, távol az utca zajától ideális helyszínt biztosít az emlékezetes esemény megvalósításához. Festői környezetben és végtelen nyugalomban mondhatják ki a boldogító IGEN-t! Hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival tesszük teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását.
Ha segítségre lenne szükségük, keressenek minket bizalommal! Mi örömmel segítünk Önöknek a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt. A meghitt családias esküvőtől kezdve a több 100 fős „hét országra szóló” lakodalomig mindenre megoldást kínálunk!

Ha Önök a Lókötő Csárdát válasszák helyszínként, akkor meglepjük az ifjú párt! Esküvői fogat szolgáltatásunkat kedvezményesen vehetik igénybe, mely a kikérő háztól elviszi Önöket a házasságkötés helyszínére!

 

Riczu Tamás borászat

Lókötő csárda - Lovasok.hu Partner

Villányi Borvidék

TOP Esküvői helyszínek

Siklos.net

Siklósi programok, látnivalók, menük egy helyen.